Infoa & inspiraatiota - Main Interiors
22015
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-22015,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Kodin sisustussuunnittelu

Koti on paikka mistä kaikki saa alkunsa ja minne aina palaamme uudelleen työpäivän jälkeen rentoutumaan. Tarvittaessa eristämme itsemme ulkomaailmasta tai kutsumme sen kylään avoimin ovin. Koti on persoonamme jatke, missä ympäröimme itsemme meille tärkeillä esineillä, joilla on muisto. Ihanteellinen koti tukee meille rakkaita toimintoja ja on viihtyisä. Siksi kodin sisustussuunnittelu on niin tärkeää.

 

 

Lue lisää

Koulun ja oppilaitoksen tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu

Oppimisympäristöt ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia muunneltavia tiloja, jotka tukevat yksilökohtaista oppimista. Uudenlaisissa oppimisympäristöissä perinteiset luokat ovat vähentyneet. Opiskelu tapahtuu usein avoimissa tiloissa, joita on mahdollisuus jakaa erikokoisille ryhmille esim. tilanjakajien ja kalusteiden avulla. Tilat soveltuvat tarvittaessa myös ryhmien kesken tapahtuvaan yhteisopetukseen. Tällöin on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon tilan akustiikka, jotta opetus sujuu ilman häiriötekijöitä.

 

 

Lue lisää

Monitilatoimiston tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu

Monitilatoimisto on joustava ja muunneltava uudenlainen toimistotila, josta löytyy sopivia työpisteitä erilaisille käyttäjille. Erilaiset työpisteet mahdollistavat vaihtelevat työtavat; osan päivästä voi istua tai seistä korkeussäädettävän työpisteen ääressä ja osan päivästä työskennellä vapaamuotoisemmin esimerkiksi lepotuolilta käsin. Vaihtelevat työpisteet saavat ihmiset liikkeelle. Tämä taas lisää vuorovaikutusta ja avoimuutta työntekijöiden keskuudessa. Monitilatoimistojen tunnelma onkin usein kahvilamainen ja jopa kodinomainen. Viihtyisä työympäristö saa työntekijän tuntemaan itsensä arvostetuksi, jonka ansiosta myös työpanostus lisääntyy.

 

 

Lue lisää