Monitilatoimiston tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu

Monitilatoimisto on joustava ja muunneltava uudenlainen toimistotila, josta löytyy sopivia työpisteitä erilaisille käyttäjille. Erilaiset työpisteet mahdollistavat vaihtelevat työtavat; osan päivästä voi istua tai seistä korkeussäädettävän työpisteen ääressä ja osan päivästä työskennellä vapaamuotoisemmin esimerkiksi lepotuolilta käsin. Vaihtelevat työpisteet saavat ihmiset liikkeelle. Tämä taas lisää vuorovaikutusta ja avoimuutta työntekijöiden keskuudessa. Monitilatoimistojen tunnelma onkin usein kahvilamainen ja jopa kodinomainen. Viihtyisä työympäristö saa työntekijän tuntemaan itsensä arvostetuksi, jonka ansiosta myös työpanostus lisääntyy.

 

 

Vaihtelevat työpisteet saavat ihmiset liikkeelle. Tämä taas lisää vuorovaikutusta ja avoimuutta työntekijöiden keskuudessa.

Monitilatoimisto lisää tilatehokkuutta, kun toimistotilaa ei ole täytetty erillisillä työhuoneilla. Monitilatoimistoon siirryttäessä luovutaan usein myös ns. omista työpisteistä, joka tehostaa tilan käyttöä entisestään. Tällöin myös etätyöskentelyn mahdollisuus korostuu.

 

Tutustu sunnittelemiimme monitilatoimistoihin >>

No Comments

Post a Comment