Tietoa meistä

Ratkaisemme sisustukselliset ja tilalliset ongelmat kanssasi.
Suunnittelemme tilat aina asiakkaan ehdoilla.
Luomme viihtyisiä tiloja, jotka näyttävät asiakkaaltamme.
Käytämme mahdollisimman luonnonläheisiä ja ekologisia materiaaleja.
Tiloja, joilla on merkitys

Näemme sisustuksen toimivuuden ja esteettisyyden suurena myyntivalttina yrityksille, sillä yrityksen ilmeen mukainen sisustus luo vahvan mielikuvan liiketoiminnasta ja brändistä vierailijoille. Myös henkilökunnan on motivoivaa työskennellä viihtyisissä ja virikkeellisissä tiloissa, jolloin työpanostus lisääntyy.

 

Yritysten lisäksi teemme sisustussuunnitelmia myös koteihin. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia sekä viihtyisämpiä tiloja.

 

Lue lisää palveluistamme >>

Sisustusarkkitehdit rakkaudesta lajiin

Rakastamme työtämme ja vastaamme uusiin haasteisiin positiivisella otteella. Pidämme itsemme kehittämisestä ja uusien asioiden selvittämisestä.

 

Toimivat ja kauniit tilat ovat aina päämäärämme. Uskomme, että parhaimpiin lopputuloksiin päästään tiimityöllä ja avoimella vuorovaikutuksella. Käyttäjälähtöinen muotoilu kuuluu tästä syystä vahvuuksiimme. Tyytyväinen asiakas on meille paras palaute tehdystä työstä.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää >>

Vastuullista suunnittelua

Pyrimme parhaimpamme mukaan työllistämään lähialueen pienyrityksiä suunnitelmissamme, sillä uskomme läheisiin asiakassuhteisiin ja pienyrittäjien pitkäjänteisyyteen. Sisustuksiemme päämateriaaleina toimivat usein luonnolliset materiaalit ja kierrätysmateriaalit. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta lähituotannon ja kestävän sisustuksen eduista. Pyrimme myös tukemaan alkavia tuote- ja kalustemuotoilijoiden tunnettavuutta määrittelemällä heidän tuotteitaan mahdollisuuksien mukaan sisustuksiin.

 

Tutustu projekteihimme >>

Asiakaskokemuksia:

 

”Palvelualttius, joustavuus ja projektiin paneutuminen oli esimerkillistä. Lopputuloksena tyytyväiset asiakkaat.”

 

 

”Vaikka aluksi suunnittelun hinta tuntui kalliilta kaikkien muiden remontin kulujen päälle, ymmärsimme pian, että tarkoilla piirustuksilla säästimme pitkän pennin. Kun sopimus urakoitsijan kanssa oli tehty piirustusten pohjalta, lisäkuluja ei tullut remontin edetessä ja laadusta ei tarvinut tinkiä matkan varrella.”

 

 

”Teidän kanssanne on helppo työskennellä ja lopputulos on hieno!”

 

 

”Olen todella tyytyväinen MAIN Interiorsin toimintaan! Suunnittelijat tunnistivat tarpeeni hienosti ja jo ensimmäinen suunnitelma oli lähes täydellinen. Kaikki muutokset sujuivat vaivatta ja lopullinen suunnitelma oli helppo kilpailuttaa ja viedä toteutukseen. Kaikki oli ohjeistettu viimeistä värikoodia myöten. Asunto muuttui peruskuntoisesta vanhasta kaksiosta moderniksi, toimivaksi ja erittäin tyylikkääksi citykodiksi. Asuntoon löytyi vuokralainen alle viikossa yhden ilmoituksen perustella ja kiinnostuneita oli useita jonossa. MAIN Interiorsin hinta/laatusuhde on todella hyvä.”

 

 

”Omasta puolestani voin kyllä kommentoida seuraavasti:
Avointa kommunikointia. Ripeää toimintaa kiireisessä projektissa välillä erittäinkin lyhyellä varoitusajalla. Hyödyllistä yhteistyötä suunnittelun, kalustetoimittajan ja asiakkaan välillä. ”

 

 

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO), osakas

Mari Havia

+358407647589
mari@main-interiors.fi

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO)

Aino Suikkanen

+358505616590
aino@main-interiors.fi

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO), osakas

Inkeri Halla-aho

+358505280214
inkeri@main-interiors.fi

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO)

Anna Rautio

+358503582450
anna@main-interiors.fi