Tietoa meistä - Main Interiors
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Tietoa meistä

 

Luomme viihtyisiä tiloja, jotka näyttävät asiakkaaltamme.
Suunnittelemme tilat niiden käyttäjien ehdoilla.
Käytämme mahdollisimman luonnonläheisiä materiaaleja.

Ota meihin yhteyttä
Tiloja, joilla on merkitys

Näemme sisustuksen toimivuuden ja esteettisyyden suurena myyntivalttina yrityksille, sillä yrityksen ilmeen mukainen sisustus luo vahvan mielikuvan liiketoiminnasta ja brändistä vierailijoille. Myös henkilökunnan on motivoivaa työskennellä viihtyisissä ja virikkeellisissä tiloissa, jolloin työpanostus lisääntyy.

 

Yritysten lisäksi teemme sisustussuunnitelmia myös koteihin. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia sekä viihtyisämpiä tiloja.

 

Lue lisää ratkaisuistamme >>

Sisustusarkkitehdit rakkaudesta lajiin

Rakastamme työtämme ja vastaamme uusiin haasteisiin positiivisella otteella. Pidämme itsemme kehittämisestä ja uusien asioiden selvittämisestä.

 

Toimivat ja kauniit tilat ovat aina päämäärämme. Uskomme, että parhaimpiin lopputuloksiin päästään tiimityöllä ja avoimella vuorovaikutuksella. Käyttäjälähtöinen muotoilu kuuluu tästä syystä vahvuuksiimme. Tyytyväinen asiakas on meille paras palaute tehdystä työstä.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää >>

Vastuullista suunnittelua

Pyrimme parhaimpamme mukaan työllistämään lähialueen pienyrityksiä suunnitelmissamme, sillä uskomme läheisiin asiakassuhteisiin ja pienyrittäjien pitkäjänteisyyteen. Sisustuksiemme päämateriaaleina toimivat usein luonnolliset materiaalit ja kierrätysmateriaalit. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta lähituotannon ja kestävän sisustuksen eduista. Pyrimme myös tukemaan alkavia tuote- ja kalustemuotoilijoiden tunnettavuutta määrittelemällä heidän tuotteitaan mahdollisuuksien mukaan sisustuksiin.

 

Tutustu projekteihimme >>

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO), osakas

Mari Havia

+358407647589
mari@main-interiors.fi

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO), osakas

Inkeri Halla-aho

+358505280214
inkeri@main-interiors.fi

team_image
Sisustusarkkitehti (SIO)

Aino Suikkanen

+358505616590
aino@main-interiors.fi

120

SUUNNITELTUA PROJEKTIA

3099

TYÖMATKOJEN KILOMETRIT 2018

129

KIERRÄTETYT KALUSTEET PROJEKTEISSA 2018