Ratkaisemme sisustukselliset ja tilalliset ongelmat kanssasi.
Suunnittelemme tilat aina asiakkaan ehdoilla.
Luomme viihtyisiä tiloja, jotka näyttävät asiakkaaltamme.
Käytämme mahdollisimman luonnonläheisiä ja ekologisia materiaaleja.

AITO

Näemme sisustuksen toimivuuden ja esteettisyyden suurena myyntivalttina yrityksille, sillä yrityksen arvojen mukainen sisustus luo vahvan ja aidon mielikuvan liiketoiminnasta ja brändistä vierailijoille. Myös henkilökunnan on motivoivaa työskennellä viihtyisissä ja elämyksellisissä tiloissa, jolloin työpanostus lisääntyy.

Yritysten lisäksi teemme sisustussuunnitelmia myös koteihin. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia sekä viihtyisämpiä tiloja.

VAHVA

Main interiors on perustettu vuonna 2014. Siitä lähtien olemme olleet mukana laajoissa sisustussuunnitteluprojekteissa.

Kokemusta on karttunut vuosien varrella monipuolisesti niin julkisista tiloista, kuin yksityisistä kodeista. Tällä hetkellä olemme mm. Helsingin kaupungin ja Espoon kaupungin puitesopimustoimittajia. 

Osoitus vahvasta työmoraalista ja asiakassuhteiden vaalimisesta on, että asiakkaat palaavat luoksemme uudelleen mikäli uusia suunniteltavia kohteita ilmenee.  Jokainen työntekijämme on korkeakoulutettu sisustusarkkitehti (Muotoilija amk) ja suurin osa on sisustusarkkitehtien ammattijärjestön Sion jäsen.

LÄMMIN

Rakastamme työtämme ja vastaamme uusiin haasteisiin positiivisella otteella. Pidämme itsemme kehittämisestä ja uusien asioiden selvittämisestä.

Toimivat ja kauniit tilat ovat aina päämäärämme. Uskomme, että parhaimpiin lopputuloksiin päästään tiimityöllä ja avoimella vuorovaikutuksella. Käyttäjälähtöinen muotoilu kuuluu tästä syystä vahvuuksiimme. Tyytyväinen asiakas on meille paras palaute tehdystä työstä.

KESTÄVÄ

Vastuullinen suunnittelu tarkoittaa meille seuraavia asioita. Sisustuksien päämateriaaleina toimivat ympäristöystävälliset ja luonnolliset materiaalit. Lisäksi käytämme kierrätettyjä materiaaleja ja kalusteita. Sisäilma asiat ovat meille tärkeitä, ja tästä syystä käytämme M1-luokiteltuja materiaaleja ja minimoimme kemikaalit suunnitelmissamme.

Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden tietoisuutta kiertotalouden mukaisen sisustuksen eduista. Lisäksi pyrimme parhaimpamme mukaan työllistämään suomalaisia yrityksiä ja lähialueen pienyrityksiä suunnitelmiemme kautta, sillä uskomme läheisiin asiakassuhteisiin ja yhteistyöhön.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää >>


Asiakaskokemuksia:

”Palvelualttius, joustavuus ja projektiin paneutuminen oli esimerkillistä. Lopputuloksena tyytyväiset asiakkaat.”

”Vaikka aluksi suunnittelun hinta tuntui kalliilta kaikkien muiden remontin kulujen päälle, ymmärsimme pian, että tarkoilla piirustuksilla säästimme pitkän pennin. Kun sopimus urakoitsijan kanssa oli tehty piirustusten pohjalta, lisäkuluja ei tullut remontin edetessä ja laadusta ei tarvinut tinkiä matkan varrella.”

”Teidän kanssanne on helppo työskennellä ja lopputulos on hieno!”

”Olen todella tyytyväinen MAIN Interiorsin toimintaan! Suunnittelijat tunnistivat tarpeeni hienosti ja jo ensimmäinen suunnitelma oli lähes täydellinen. Kaikki muutokset sujuivat vaivatta ja lopullinen suunnitelma oli helppo kilpailuttaa ja viedä toteutukseen. Kaikki oli ohjeistettu viimeistä värikoodia myöten. Asunto muuttui peruskuntoisesta vanhasta kaksiosta moderniksi, toimivaksi ja erittäin tyylikkääksi citykodiksi. Asuntoon löytyi vuokralainen alle viikossa yhden ilmoituksen perustella ja kiinnostuneita oli useita jonossa. MAIN Interiorsin hinta/laatusuhde on todella hyvä.”

”Omasta puolestani voin kyllä kommentoida seuraavasti:
Avointa kommunikointia. Ripeää toimintaa kiireisessä projektissa välillä erittäinkin lyhyellä varoitusajalla. Hyödyllistä yhteistyötä suunnittelun, kalustetoimittajan ja asiakkaan välillä. ”

Tutustu projekteihimme >>