Kiintokalustesuunnittelu

Keittiösuunnittelu, kiinteät säilytysratkaisut, vaatehuoneet, näyttelykalusteet ja erikoiskalusteet lasketaan kiinteiden kalusteiden suunnitteluksi.

Kiintokalustesuunnittelu

Kiintokalustesuunnitteluun voidaan laskea mukaan kaikkien kiinteiden kalusteiden suunnittelutyöt. Näihin sisältyvät esimerkiksi keittiösuunnittelu, kylphuoneiden kalustesuunnittelu ja saunasuunnittelu. Tämän lisäksi teemme myös paljon erikoiskalusteiden suunnittelua kuten infotiskejä, säilytysratkaisuja, tilanjakajia ja muita erikoismitoitettuja kalusteita, joita ei löydy vakiomitoitettuna valmistajilta.

Kiintokalustesuunnitteluun sisältyy kalusteiden suunnittelutyöt työkuvineen. Tarvittaessa voimme myös kilpailuttaa kalustehankinnat eri toimittajien kesken. Kiintokalusteiden suunnittelussa tärkeimpiä arvoja meille ovat käytettävyys, esteettisyys ja pitkäikäisyys.

Esimerkkitöitä

Miten voimme auttaa sinua?

Näemme sisustuksen toimivuuden ja esteettisyyden suurena myyntivalttina yrityksille, sillä yrityksen arvojen mukainen sisustus luo vahvan ja aidon mielikuvan liiketoiminnasta ja brändistä vierailijoille. Myös henkilökunnan on motivoivaa työskennellä viihtyisissä ja elämyksellisissä tiloissa, jolloin työpanostus lisääntyy.

Yritysten lisäksi teemme sisustussuunnitelmia myös koteihin. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia sekä viihtyisämpiä tiloja.

Lähetä meille viesti