Sisustussuunnitelu ja tilasuunnittelu

Klassinen sisustussuunnittelu sisältää tilan kokonaisvaltaisen analysoinnin ja suunnittlelun visuaalisessa, teknisessä ja toiminnallisessa mielessä.

Sisustussuunnitelu ja tilasuunnittelu

Klassinen sisustussuunnittelu sisältää tilan kokonaisvaltaisen analysoinnin visuaalisessa, teknisessä ja toiminnallisessa mielessä. Sisustussuunnittelussa pyritään kaikista parhaimpaan lopputulokseen asiakkaan toiveita kuunnellen sekä erilaiset rajoitukset huomioiden.

Tilasuunnittelussa voidaan tarkastellaan huonejakoja uudelleen ja pohditaan tilojen toimintojen suunnittelun monikäyttöisyyttä ja käyttötarkoituksen laajentamista. Tilasuunnittelun keinoin voidaan myös luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia sisustuskonsepteja, joita voidaan monistaa eri tyyppisiin tiloihin.

Tilasuunnittelussa pohditaan myös käyttäjien liikkumista ja optimaalisia kulkureittejä tilojen välillä. Huoneiden luku määritetään ja myös se mitä tiloissa tapahtuu. Mahdolliset purettavat rakenteet ja muut muutostyöt määritellään tilasuunnittelun aikana.

Sisustusuunnittelu

Esimerkkitöitä

Miten voimme auttaa sinua?

Näemme sisustuksen toimivuuden ja esteettisyyden suurena myyntivalttina yrityksille, sillä yrityksen arvojen mukainen sisustus luo vahvan ja aidon mielikuvan liiketoiminnasta ja brändistä vierailijoille. Myös henkilökunnan on motivoivaa työskennellä viihtyisissä ja elämyksellisissä tiloissa, jolloin työpanostus lisääntyy.

Yritysten lisäksi teemme sisustussuunnitelmia myös koteihin. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia sekä viihtyisämpiä tiloja.

Lähetä meille viesti