Kylpyhuoneen suunnittelu

Kylpyhuoneremontti on usein arvokkain sisäremontti, joten tästä syystä tilojen laadukkaaseen suunnitteluun kannattaa panostaa.

Kylpyhuoneen suunnittelu

Kylpyhuoneiden ja saunojen suunnittelu tehdään aina käyttäjän henkilökohtaisia tarpeita kuunnellen. Märkätilojen remontointi on usein myös kodin arvokkain sisäremontti, joten tästä syystä suunnitteluun kannattaa panostaa.

Saunatilojen -, kylpyhuoneiden , wc-tilojen ja kodinhoitohuoneiden suunnittelussa kiinnitämme erityistä huomioita tilojen toimivuuteen, yksityiskohtiin, kauneuteen, turvallisuuteen sekä kestävyyteen.

Esimerkkitöitä

Miten voimme auttaa sinua?

Näemme sisustuksen toimivuuden ja esteettisyyden suurena myyntivalttina yrityksille, sillä yrityksen arvojen mukainen sisustus luo vahvan ja aidon mielikuvan liiketoiminnasta ja brändistä vierailijoille. Myös henkilökunnan on motivoivaa työskennellä viihtyisissä ja elämyksellisissä tiloissa, jolloin työpanostus lisääntyy.

Yritysten lisäksi teemme sisustussuunnitelmia myös koteihin. Hyvin toteutettu sisustussuunnitelma on asiakkaan itsensä näköinen ja saa aikaiseksi toimivampia sekä viihtyisämpiä tiloja.

Lähetä meille viesti