Projektit > Irtokalustesuunnittelu

Rakokiven koulu

Suunnitelma kattoi Rakokiven koulSuunnitelma kattoi Rakokiven koulun eri käyttäjäryhmien osallistamisen ja irtaimiston suunnittelun. un eri käyttäjäryhmien osallistamisen ja irtaimiston suunnittelun.

Suunnitelma kattoi Rakokiven koulun eri käyttäjäryhmien osallistamisen ja irtaimiston suunnittelun. Irtaimiston suunnittelu piti sisällään irtokalusteiden, sisustuksellisten valaisimien, erikoiskalusteiden suunnittelun, irtomattojen ja verhojen valinnat. Suunnittelussa otettiin myös kantaa osaan pintamateriaaleista.

Irtokalustussuunnitelulla tuetaan ”liikkuva koulu” hanketta, jossa kaikkia oppilaita ja henkilökuntaa tuetaan liikkumaan mahdollisimman usein. Puolapuita, voimistelurenkaita, juoksuratoja ja hyppyruudukoita sijoitetaan käytäville, joiden toivottiin elävöittävän koulua ja tuomaan arkeen liikettä. Irtokalusteiden valinnassa tuli ottaa huomioon yleisäänimaailma, joten määritimme irtomattoja ja korkeaselkänojaisia sohvia tukemaan akustiikkaa niillä alueilla, joissa keskittymistä vaativaa työskentelyä tapahtuu.

kuvat: Misa Kannos

Lisätietoja

Asiakas:
Lahden kaupunki

Toteutusvuosi:
2022

Palaa takaisin